Medicinska oprema

Osnovna medicinska oprema uključuje: stalke za kapanje, teleskopske vješalice, mobilne i stropne zaslone, noćne ormariće i noćne ormariće, stolice, stolice za injekcije, operacijske platforme, kolica za otpad i medicinske ormariće.

Stolovi, pomoćnici, medicinska kolica

U ovu kategoriju spadaju kolica za medicinsku opremu, višenamjenske odjelne stolove, kolica za reanimaciju i anesteziju, stolove za liječenje, pomoćne ormare, instrumentalne i stolove za liječenje.

Transportna kolica

U kategoriji transportnih kolica nudimo kolica za otpad i prljavo rublje, kolica za nošenje hrane, kolica za košare, kolica za transport papirnih listova, te kolica za transport platna.

Soba za sterilizaciju, soba za prljavo rublje, skladište

Nudimo široku paletu proizvoda kao što su košare za sterilizaciju, police i regali, kolica za košare, regali za košare, police za pohranu, stolovi za pakiranje, kolica za nošenje papira i vješalica za pregače za sobu za sterilizaciju, sobu za prljavo rublje i skladište.

Medicinski i laboratorijski namještaj

Odgovarajući tip medicinskog namještaja i radnih ploča te odabir pribora određuju udobnost rada. Za funkcionalno korištenje prostora nudimo dodatnu opremu kao što su: stojeći i viseći ormari, kontejneri i nastavci.

Proizvodi za rodilišta i dječje odjele

Oprema za rodilišta i dječje odjele uključuje, između ostalog, stanice za njegu beba, stolove za tretmane, dječje krevetiće, medicinsku opremu, kutije za kisik i vage. 

Proizvodi od nehrđajućih čelika

Proizvodi ove kategorije u potpunosti su izrađeni od nehrđajućeg čelika 0H18N9 (AISI304). To uključuje: stalke za kapanje, dječje krevetiće, stolove za odjele, kolica za košare, radne stolove, police za police, stojeće i viseće ormare.